1976tik nekazaritzaren eta abeltzaintzaren balioak defendatzen
Vitoria-Gasteiz
www.uaga.eus
Tolosa
Iruñea
Azpeitia
Tutera
Elizondo
Lizarra
Formazioa
Kontsulta itzazu eskuragarri dauden ikastaroak, eta jar zaitez gurekin harremanetan informazio gehiago eskuratzeko

KALIFIKAZIOA: FRISIAR BEHIAREN MORFOLOGIAREN GARRANTZIA ikastaroa.

IRAKASLEAK:

  • Santiago Mato, CONAFEko morfologia saileko burua.
  • José Antonio Jiménez, CONAFEko genetika saileko burua.

PROGRAMA:

  • 11:00 – 13:00 Frisiar arrazan erabilitako kalifikazio morfologikoaren metodoari buruzko klase praktikoa. Atal bakoitzaren kalifikazioaren inguruko azalpenak (Santiago Mato).
  • 11:00 – 13:30 Kafea.
  • 13:30 – 15:00 Ezaugarri morfologikoen bilakaera arrazan eta lortutako hobekuntza genetikoa (José Antonio Jiménez eta Santiago Mato).

DATA ETA ORDUTEGIA:

4 orduko ikastaro hau 2022ko azaroaren 15ean,  11:00etatik 15:00etara Areantza-Etxebarrin (Aretxabaleta – Gipuzkoa) egingo da.    

Informazio gehiago: HAZI – 663 776 218 – Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.

Fraisoro Eskolak ikastaro hau antolatu du: Gazta urdinen teknologia.

Ikastaro hau, urriaren 19, 20 eta 21ean (09:00-14:00 eta 15:00-17:00) izango da eta Rubén Valbuena gaztagileak emango du (http://www.granjacantagrullas.com/archives/members/ruben-valbuena).Interesaturik bazaude, jarri gurekin harremanetan , ikasle-kopurua mugatua baita.

https://fraisoroeskola.eus/+34 943 692 162/Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.

JEZTE ROBOTIZATUA DUTEN BEHI-ETXALDEAK. BEHI-TALDEAREN KUDEAKETAREN KONTZEPTU DESBERDINA  ikastaroa

GAIAK:

  • Jezte konbentzionaletik jezte robotizatura igarotzean kontuan hartu beharreko alderdiak.
  • Errendimendua optimizatzea jezte robotizatuan. Eragina duten faktoreak.
  • Jezteko robota eta errapearen osasuna.

DATA ETA ORDUTEGIA:

3 orduko ikastaro hau 2022ko azaroaren 4an,  11:00etatik 14:00etara Areantza-Etxebarrin (Aretxabaleta – Gipuzkoa) egingo da.

IRAKASLEAK:

  • Jorge Eseverri eta Borja Apellaniz (Albaikide).

IZENA EMATEA

Informazio gehiago | 

HAZI – 663 776 218 – Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.

Fraisoro ESkolak, Berri Lantegia eta Stihl-ekin elkarlanean, ondoko ikastaro hau antolatu du:  Basoko makinen prebentzio eta erabilera. Ikastaroa urriaren 19an izango da, goizez, 9:00etatik 15:00etara. Interesaturik bazaude, eman izena eskolan. 

https://fraisoroeskola.eus/+34 943 692 162/Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.

ERRAZIOEN OPTIMIZAZIOA, EFIZIENTZIA ETA EGOKITZAPENA. LEHENGAIAK EROSTEA ikastaroa

3 orduko ikastaro hau 2022ko urriaren 26an  emango da, 11:00etatik 14:00etara Areantza-Etxebarrin (Aretxabaleta – Gipuzkoa).

IRAKASLEA:

  • Iñigo Elia (KAIKUko albaitari nutrizionista).

Informazio gehiago: HAZI – 663 776 218 – Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.

Mahastizaintza eta Enologia Ikastaro trinkoa, Nekazari eta ardogile gazteak mahastizaintzan eta ardogintzan sar daitezen bultzatzeko.

148 orduko ikastaro hau 2022ko urriaren 27an hasi eta 2023ko martxoaren 23an amaituko da, eta astearte eta ostegun guztietan emango da, 18:00etatik 21:00etara, Guardia-Arabako Errioxako Koadrilako egoitzan (Guardia – Araba).

PROGRAMA
Hona hemen modulu-egiturari buruzko ikastaro honen edukiak:
• Mahastizaintza: lurzoruak, ongarritzeak, ureztatzeak, tratamenduak, inausketa, etab.
• Ingurumen-modulua.
• Enologia: prozesuak egitea, kontrolatzea.
• Dastatzea.
• Kudeaketa.
Informazio zehatza duen liburuxka erantsi dugu.

IZENA EMATEKO:
Ikastaro honen matrikula 100 €koa da.
Izena eman behar duzu gure web horrian, esteka honetan:

https://fpe.hazi.eus/Fpe_prema/prematriculacion.asp?param=713020063&idioma=1

Izena emateko azken eguna urriaren 21a izango da

 

Informazio gehiago

HAZI – 945 00 32 40- Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.